Opis radionice: Kako na stopalo ne možemo gledati kao zaseban dio tijela tako i svi problemi sa stopalom budu rezultat cjelokupnog razvoja posture i kretanja posebno u prvoj godini života.Ovom radionicom osvrnut ćemo se na razvoj pokreta koji utječu na sam razvoj stopala. Polaznici će se upoznati s tehnikom i praktično ju naučiti. Sama tehnika tretmana vrlo je primjenjiva kao dodatna metoda u terapiji.

Osvrnuti ćemo se na tretman stopala u svakodnevnoj fizioterapeutskoj praksi. Iskustvo stečeno kroz rad prenijeti ćemo kroz rad sa djecom i njihovim roditeljima u malim grupama. Koje su sve mogućnosti u tretmanu i što nakon tretmana upoznati ćete dolaskom na radionicu.       

Predavač: Karolina Župetić  bacc. physiotherapy,NDT-Bobath Tutor PT, zaposlena je u Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s motoričkim i neurorazvojnim smetnjama u Zagrebu. Dio njenog trideset trogodišnjeg kliničkog iskustva u radu sa djecom od najranije životne dobi do adolescencije je i sedmogodišnji rad u svojstvu radnog terapeuta. Organizacijske sposobnosti vođenja fizioterapije u Bolnici dalje koristi u organizaciji Bobath tečajeva preko Akademije za razvojnu rehabilitaciju. Njezin prvi „Osnovni NDT Bobath“održan je u Zagrebu 2003. pod vodstvom gospođe Nede Rotar- NDT Bobath senior tutor. Sa timom iz Slovenije 2006. završava trotjedni „ Napredni Baby Bobath tečaj“. Također, te iste godine završava i tečaj „Senzorne integracije“ u trajanju 352 sata, pod vodstvom gospođe Kristiane KullSadacharam, čime dobiva potvrdnicu SIAT terapeuta. „Osnovni NRT Bobath tečaj“ daje joj iskustvo u radu s drugim senior Bobath tutorom koji je vodio Jean Pierre Maes. Kod g. Maesa završava tri napredna tečaja kao i „Baby NRT Bobath tečaj“ 2013. g. Dva jako cijenjena senior instruktora pomogli su joj savjetima i znanjem da razvije vlastite vještine kreiranja svojeg načina rada u tretmanu s djecom koja imaju problema u senzo-motornom razvoju. Radila je sa slovenskim timom na međunarodnim tečajevima, prisustvovala je u ljetnoj školi za roditelje u Novigradu gdje je naučila i o važnosti uključenja roditelja u rad multidisciplinarnog tima. Sa završetkom četvrtog “Osnovnog NDT Bobath tečaja“ ispunjava uvjete koje donosi EBTA(European Bobath Tutors Association) u „Minimum standars“ – Post Oulu 2012. te dobiva u Warshawi, rujna 2014., tutor PT Certificate.

Mjesto održavanja: Claritudo d.o.o., Solin

Ulica don Frane Bulića 164

Datum održavanja: 27.i 28.01.2017.

Vrijeme održavanja: Petak od 13.00 – 17.00

                                    Subota od 9.00 – 14.00

Prijave se primaju do 18.1.2017.

Obavijest o sudjelovanju polaznici dobivaju 19.1.2017. nakon koje su dužni uplatiti kotizaciju.

Cijena radionice je 750 kn (za članove HUNRBT je 700 kn)

 

Podaci za upotrebi u uplatnici Internet bankarstva:
IBAN ili broj računa primatelja:
HR2024020061100699796
Model : 00
Poziv na br.primatelja: 19260256757

Prijava za radionicu:

Ime i prezime

Datum rođenja i OIB

Adresa stanovanja

Broj telefona

Vaša e-pošta

Mjesto zaposlenja

Školovanje

Unesitte naziv tečaja ili radionice

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*