Dragi kolege,

veselje  nam je što nakon puno godina Bobatha u Hrvatskoj, puno godina učenja i građenja zajedničkih i individualnih iskustava u ovom konceptu možemo reći da je formirana Hrvatska udruga neurorazvojnih Bobath terapeuta-HUNRBT !

Od ideje do realizacije prošlo je gotovo godinu dana unutar koje smo se bavili uglavnom administracijom i pribavljanjem potrebnih dokumenata.                             .
Jedan od glavnih ciljeva HUNRBT-a je približiti nas i povezati, kako putem naše Facebook stranice tako i na radionicama i tečajevima koje planiramo organizirati. Učiniti ćemo sve da znanje koje imamo dijelimo i da ono lakše cirkulira.

Radionice će biti praktične i potaknute vašim aktualnim pitanjima i problemima vezanima uz specifičnu temu a mi ćemo se truditi da niti jedan dio Hrvatske ne bude zakinut! Potrebni su nam vaš interes i inicijativa!
Svi fizioterapeuti, radni terapeuti, logopedi i dr. medicine koji su završili osnovni pedijatrijski Bobath tečaj pozvani su da se učlane u Udrugu.
Dokumente koje će biti potrebno poslati naći ćete na ovoj web stranici, nakon čega ćete dobiti  i članski broj.
Prvo veće okupljanje, sjednica s temom ciljeva Udruge i predstavljanje plana za 2015. bit će održana čim se većina terapeuta pridruži Udruzi, o čemu ćete biti obaviješteni.
Učlanjenje nije obavezno ali ćemo se potruditi da bude isplativo i poticajno za nas i vaš svakodnevni rad i napredak pacijenata!